יתרונות העסקת יועץ בטיחות מזון בעסק

יתרונות העסקת יועץ בטיחות מזון בעסק

בעשור האחרון אנו עדים לצמיחה חדה בענף המזון בכלל ובתחום המסעדנות בפרט.
בד בבד, חוסר היציבות הפוליטית בארצנו משפיע באופן ישיר על הגורמים הממונים על הפיקוח בעסקי המזון הן ברמת כוח האדם והן ברמת אופן באיכות הפיקוח.
דבר המחייב בשנים אחרונות את בעלי העסק מתחום המזון להקים מערך אכיפה, פיקוח, וניטור עצמאי וחליפי של תהליכי העבודה התברואיים המתקיימים העסק וזאת בכדי למצב את העסק ברף העליון של בטיחות מזון הנדרשת מבתי אוכל ועסקי מזון.

מהו יועץ בטיחות מזון?
יועצי בטיחות מזון הינם בעלי מקצוע המתמחים בתקינה ובהנחיות הנדרשות לשמירה על נהלי עבודה והתנהלות תקינה בעסק.
יועצי בטיחות המזון בקיאים ומתמצאים בהנחיות הרגולציה המשתנות ומתפרסמות מעת לעת ותפקידם ללוות, להדריך ולעדכן את בעל העסק ועובדיו בהנחיות אלו.

היתרונות בהעסקת יועץ בטיחות מזון:

  • הקניית ידע בסיסי לעובד העסק בנושאים השונים של תברואת המזון.
  • הדרכת העובדים לעבודה נכונה בתוך מטבח העסק.
  • ליווי, ניטור ופיקוח תברואיים כחלופה מקצועית לביקורת הרגולטור.
  • מתן משוב לבעיות תפעוליות בעסק ומציאת פתרונות הולמים לבעיות אלו.
  • ייצוג מול הרגולטור וגורמי הרישוי בהליך הרישוי ובהתנהלות השוטפת של העסק.
  • ביצוע מעקב ליישום ההנחיות התברואיות מול עובדי העסק.
  • בניית תוכנית פיקוח וליווי תברואיים ייעודית בהתאם לאופי וצרכי העסק.
  • התראת בעל העסק על כשלים מהותיים העלולים להוות/ המהווים סכנה לבריאות הציבור.

לסיכום:
העסקת יועץ ביטחון מעניקה רשת ביטחון לעסק ולעובדיו, מעטפת שכוללת הדרכה, ליווי, ייעוץ, פיקוח וניטור תברואי כשירות הכרחי ומשלים להתנהלות תקינה בעסק באופן שיבטיח במידה רבה את הצלחתו של העסק בעמידה בתנאי התברואה הנדרשים ושמירה על בטיחות המזון המוגש לסועדי ובאי העסק.

BIO TASTE מעניקה מגוון רחב של שירותים בתחום רישוי העסקים ובטיחות המזון.

במשרדנו מועסק צוות מיומן של טכנולוגי מזון, תברואנים, שרטטים ואדריכלים בעלי ידע וניסיון רב שנים בתחום תברואת המזון, רישוי עסקים והאדריכלות רישוי המאפשרים לתת ללקוחותינו מענה מקצועי ואיכותי וזאת תוך ראיה כוללת של מורכבות תהליך הקמת עסק ותהליך הוצאת הרישיון.

השירות המקיף כולל ליווי בעל העסק משלב תהליך תכנון העסק ע"פ מהותו וייעודו בכפוף לדרישות משרד הבריאות והרשויות המקומיות ועד ליישום והתאמת העסק לתוכניות המאושרות כאשר בסוף התהליך ופתיחת העסק ילווה משרדנו את בעלי העסק דרך שלבי תהליך הרישוי

קרא עוד
קיימים משנת 2006
הכרות עם משרד הבריאות ומחלקות רישוי עסקים

לקוחות ממליצים

קפה אלברט ברסרי- קניון רמת אביב

ברצוני להביע את תודתי האישית והערכתי עבור הטיפול המקצועי והמסור של יעל סגל וצוות ביו טייסט שעשו ככל יכולתם על מנת לדאוג לשביעות רצוננו וכל זאת בסבלנות רבה והתייחסות אנושית.
כן ירבו כמוכם.

עובדיה ראובן- בעלים

דיזיפרישדון/ קפה ג'אבה/ החוג הצפוני

אין תחרות. בכלל.
13 שנה בתחום המזון והמשקאות עם למעלה מ- 10 עסקים שונים שהפעלנו לאורך השנים בעיר תל אביב. עבדתי עם לא מעט אדריכלי רישוי והמסקנה הברורה- אי שם למעלה.
צוות המשרד רחב וזמין תמיד והעבודה מולם מקצועית, מסודרת ויסודית. מילה היא מילה והזמנים כמעט קדושים, אין הפתעות בלתי צפויות (לרעה, לטובה דווקא יש) ויעל מספקת פעם אחר פעם תוצאות נדירות מול משרד הבריאות ויתר גורמי הרישוי.
בקיצור, מבחינתי מספר 1 ב-ע-נ-ק.

יואב קלו- בעלים