תכנון מטבחים

תכנון מטבחים

בתי אוכל/ מסעדות/ אולמות אירועים/ מלונות/ מוסדות (חינוך, הייטק, בתי אבות)

בכל שלב בו נדרשת חברתנו לתכנון מטבח בעקבות הקמת עסק חדש או שינויים פנימיים כאלו ואחרים של עסק קיים, מספקת חברתנו שירותי ייעוץ ותכנון מטבחים ברמה גבוהה תוך מציאת פתרונות יצירתיים לבעלי עסקים אך תחת הנחיות ודרישות משרד הבריאות והרשויות.
תכנון המטבח מתחיל באפיון צרכי העסק מול המצב ההנדסי הקיים דרך תכנון העסק כך שייתן מענה לכל הדרישות הן של בעל העסק והן של משרד הבריאות והרשויות.

את התכנון מבצעים מתכנני מטבחים בעלי שנים רבות של ניסיון בתחום תכנון מערכי מזון והסעדה.

חברת Bio Taste שמה דגש לתכנון בכפוף לתקנות משרד הבריאות והל"ת כך שרמת התכנון הגבוהה מקדמת ומקצרת באופן משמעותי את הטיפול מול גורמי הרישוי השונים ובעיקר מול משרד הבריאות.
למשרדנו ניסיון רב בתכנון כל סוגי עסקי המזון החל ממפעלי מזון וכלה בעסקי המזון השכיחים יותר כגון מסעדות ובתי אוכל על סוגיהם.
תהליך התכנון נעשה בשיתוף פעולה מלא עם הלקוח במסגרת פגישת תכנון בה נוטלים חלק פעיל בעלי העסק  כשבסיומה מקבל בעל העסק תוכנית העמדה מלאה שתעמוד בדרישות התכנוניות של משרד הבריאות מחד ובדרישות צורכי העסק ועובדיו ומאידך.

רמת התכנון במשרדנו היא הגבוהה ביותר בתחום תכנון המטבחים ורישוי עסקים ואחוזי ההצלחה באישור התוכניות במשרדי הבריאות במחוזות השונים הם 100%.

מדידת
העסק/ קבלת
תוכניות
ממודד
אפיון
צרכי
העסק
בהתאם למהותו
פגישת
תכנון
עם בעל העסק
הכנת
גרמושקא
הגשה
וטיפול עד
אישור
משרד הבריאות

BIO TASTE מעניקה מגוון רחב של שירותים בתחום רישוי העסקים ובטיחות המזון.

במשרדנו מועסק צוות מיומן של טכנולוגי מזון, תברואנים, שרטטים ואדריכלים בעלי ידע וניסיון רב שנים בתחום תברואת המזון, רישוי עסקים והאדריכלות רישוי המאפשרים לתת ללקוחותינו מענה מקצועי ואיכותי וזאת תוך ראיה כוללת של מורכבות תהליך הקמת עסק ותהליך הוצאת הרישיון.

השירות המקיף כולל ליווי בעל העסק משלב תהליך תכנון העסק ע"פ מהותו וייעודו בכפוף לדרישות משרד הבריאות והרשויות המקומיות ועד ליישום והתאמת העסק לתוכניות המאושרות כאשר בסוף התהליך ופתיחת העסק ילווה משרדנו את בעלי העסק דרך שלבי תהליך הרישוי

קרא עוד
קיימים משנת 2006
הכרות עם משרד הבריאות ומחלקות רישוי עסקים
מעל
2610
הכנה והגשת תוכניות לרישיון עסק
מעל
38000
בקרות תברואה בעסקי מזון ומפעלים
מעל
3500
אישורי משרד הבריאות לעסקי מזון
מעל
2000
ביקורות הכנה לפני ביקורת משרד הבריאות
מעל
3200
תכנון מטבחים לעסקי מזון ומוסדות

לקוחות ממליצים

קפה אלברט ברסרי- קניון רמת אביב

ברצוני להביע את תודתי האישית והערכתי עבור הטיפול המקצועי והמסור של יעל סגל וצוות ביו טייסט שעשו ככל יכולתם על מנת לדאוג לשביעות רצוננו וכל זאת בסבלנות רבה והתייחסות אנושית.
כן ירבו כמוכם.

עובדיה ראובן- בעלים

דיזיפרישדון/ קפה ג'אבה/ החוג הצפוני

אין תחרות. בכלל.
13 שנה בתחום המזון והמשקאות עם למעלה מ- 10 עסקים שונים שהפעלנו לאורך השנים בעיר תל אביב. עבדתי עם לא מעט אדריכלי רישוי והמסקנה הברורה- אי שם למעלה.
צוות המשרד רחב וזמין תמיד והעבודה מולם מקצועית, מסודרת ויסודית. מילה היא מילה והזמנים כמעט קדושים, אין הפתעות בלתי צפויות (לרעה, לטובה דווקא יש) ויעל מספקת פעם אחר פעם תוצאות נדירות מול משרד הבריאות ויתר גורמי הרישוי.
בקיצור, מבחינתי מספר 1 ב-ע-נ-ק.

יואב קלו- בעלים