הדרכת עובדים

הדרכת עובדים

חברתנו שמה דגש רב לחשיבות הכשרת עובדי העסק ובעיקר עובדי המטבחים בנושאי תברואה ובטיחות מזון באמצעות הדרכות לעובדים.

הדרכות העובדים המבוצעות על ידי משרדנו מתמקדות בנושאים הבאים:

  • מושגים בסיסיים במיקרוביולוגיה של מזון.
  • שמירה על היגיינה אישית וסביבת עבודה נקייה.
  • הקניית נהלי ניקיון.
  • יסודות הטיפול הנכון במזון.
  • הרעלות מזון – הסיבות והדרך למניעתן.
  • הכרת תהליכי העבודה במטבח.
  • תרגילים מעשיים להפנמת החומר התיאורטי.

ההדרכות מתבצעות באמצעות מצגות אינפורמטיביות, מקוריות ומעניינות המשלבות בתוכן את תורת הבטיחות והתברואה במזון.

כל ההדרכות מתקיימות בעסקי הלקוחות וניתנות לתיאום מראש ובכפוף ללוח הזמנים של בעל העסק ועובדיו.
הקניית כלים וידע לעובדי העסק יבטיח במידה רבה התנהלותם התקינה של עובדי העסק ובכפוף לעקרונות בטיחות המזון.

אפיון
תחומי
הדרכה
לתגבור ידע העובדים
תיאום
ההדרכה
בכפוף ללוח זמנים של העובדים
ביצוע
הדרכה
עיונית ו/או מעשית
מבחן
מסכם
לבחינת
אפקטיביות ההדרכה
הפקת
אישור
ביצוע
הדרכה לעובדי העסק

BIO TASTE מעניקה מגוון רחב של שירותים בתחום רישוי העסקים ובטיחות המזון.

במשרדנו מועסק צוות מיומן של טכנולוגי מזון, תברואנים, שרטטים ואדריכלים בעלי ידע וניסיון רב שנים בתחום תברואת המזון, רישוי עסקים והאדריכלות רישוי המאפשרים לתת ללקוחותינו מענה מקצועי ואיכותי וזאת תוך ראיה כוללת של מורכבות תהליך הקמת עסק ותהליך הוצאת הרישיון.

השירות המקיף כולל ליווי בעל העסק משלב תהליך תכנון העסק ע"פ מהותו וייעודו בכפוף לדרישות משרד הבריאות והרשויות המקומיות ועד ליישום והתאמת העסק לתוכניות המאושרות כאשר בסוף התהליך ופתיחת העסק ילווה משרדנו את בעלי העסק דרך שלבי תהליך הרישוי

קרא עוד
קיימים משנת 2006
הכרות עם משרד הבריאות ומחלקות רישוי עסקים
מעל
2610
הכנה והגשת תוכניות לרישיון עסק
מעל
38000
בקרות תברואה בעסקי מזון ומפעלים
מעל
3500
אישורי משרד הבריאות לעסקי מזון
מעל
2000
ביקורות הכנה לפני ביקורת משרד הבריאות
מעל
3200
תכנון מטבחים לעסקי מזון ומוסדות

לקוחות ממליצים

קפה אלברט ברסרי- קניון רמת אביב

ברצוני להביע את תודתי האישית והערכתי עבור הטיפול המקצועי והמסור של יעל סגל וצוות ביו טייסט שעשו ככל יכולתם על מנת לדאוג לשביעות רצוננו וכל זאת בסבלנות רבה והתייחסות אנושית.
כן ירבו כמוכם.

עובדיה ראובן- בעלים

דיזיפרישדון/ קפה ג'אבה/ החוג הצפוני

אין תחרות. בכלל.
13 שנה בתחום המזון והמשקאות עם למעלה מ- 10 עסקים שונים שהפעלנו לאורך השנים בעיר תל אביב. עבדתי עם לא מעט אדריכלי רישוי והמסקנה הברורה- אי שם למעלה.
צוות המשרד רחב וזמין תמיד והעבודה מולם מקצועית, מסודרת ויסודית. מילה היא מילה והזמנים כמעט קדושים, אין הפתעות בלתי צפויות (לרעה, לטובה דווקא יש) ויעל מספקת פעם אחר פעם תוצאות נדירות מול משרד הבריאות ויתר גורמי הרישוי.
בקיצור, מבחינתי מספר 1 ב-ע-נ-ק.

יואב קלו- בעלים