תוכנית ליווי ופיקוח תברואי לעסקי מזון

  • מחבר:
  • קטגוריה:

למשרדנו שירות ייחודי הכולל בניית מערכת ותוכנית בטיחות מזון בהתאם לצרכי העסק. חברתנו תבצע ביקורת תברואית ראשונית לאפיון פעילות העסק וצרכי הליווי והפיקוח הנדרשים לצורך בניית תוכנית בטיחות מזון ייעודית…

להמשך קריאהתוכנית ליווי ופיקוח תברואי לעסקי מזון

רישוי וליווי דוכני מזון באירועים חד פעמיים

  • מחבר:
  • קטגוריה:

כחלק בלתי נפרד מכלל שירותי הרישוי אותם מספקת חברתנו ניתן למצוא מענה לטיפול בהליך אישור דוכני מזון באירועים חד פעמיים / המוניים. חברת Bio Taste עומדת בקשר ישיר עם מפעילי…

להמשך קריאהרישוי וליווי דוכני מזון באירועים חד פעמיים

הדרכת עובדים

  • מחבר:
  • קטגוריה:

חברתנו שמה דגש רב לחשיבות הכשרת עובדי העסק ובעיקר עובדי המטבחים בנושאי תברואה ובטיחות מזון באמצעות הדרכות לעובדים. הדרכות העובדים המבוצעות על ידי משרדנו מתמקדות בנושאים הבאים: מושגים בסיסיים במיקרוביולוגיה…

להמשך קריאההדרכת עובדים

דגימות מזון ומשטחים

  • מחבר:
  • קטגוריה:

(דגימות מזון/ משטחי ידיים/ משטחי עבודה/ בדיקות) בין מגוון שירותי חברתנו ניתן בנוסף למצוא שירותי נטילת דגימות ממזונות רגישים ומשטחים למעבדה מוסמכת. דגימות המזון והמשטחים מועברים למעבדות מוסמכות המוכרות ומאושרות…

להמשך קריאהדגימות מזון ומשטחים

בקרות תברואיות

  • מחבר:
  • קטגוריה:

שירותי ליווי וייעוץ תברואי מהווים חלק עיקרי ובעל חשיבות עליונה בין השירותים אותם מספקת חברתנו. שירות זה ניתן לעסקים בתחום המזון וההסעדה (מזנונים, בתי אוכל, בתי קפה, מסעדות, אולמות אירועים…

להמשך קריאהבקרות תברואיות

פרגוד

  • מחבר:
  • קטגוריה:

בתקופות החורף בעלי עסקים המעוניינים לקרות את שטחי ההושבה החיצוניים באמצעות בניית "סגירת חורף" נדרשים להוצאת היתר מיוחד מהרשות המקומית. משרדנו מספק שירותי הכנת תוכנית אדריכלית להיתר הפרגוד וטיפול עד…

להמשך קריאהפרגוד

שימוש חורג

  • מחבר:
  • קטגוריה:

כל עסק הנדרש להכנת תוכניות לשימוש חורג ( כגון: מסעדות, בתי אוכל למיניהם, גני ילדים, מוסדות וכו') מוזמן להיעזר בשירותי התכנון והאדריכלות של חברתנו. תהליך קבלת היתרים לשימוש חורג הינו…

להמשך קריאהשימוש חורג

תכנון מטבחים

  • מחבר:
  • קטגוריה:

בתי אוכל/ מסעדות/ אולמות אירועים/ מלונות/ מוסדות (חינוך, הייטק, בתי אבות) בכל שלב בו נדרשת חברתנו לתכנון מטבח בעקבות הקמת עסק חדש או שינויים פנימיים כאלו ואחרים של עסק קיים,…

להמשך קריאהתכנון מטבחים