תוכנית ליווי ופיקוח תברואי לעסקי מזון
למשרדנו שירות ייחודי הכולל בניית מערכת ותוכנית בטיחות מזון בהתאם לצרכי העסק.
חברתנו תבצע ביקורת תברואית ראשונית לאפיון פעילות העסק וצרכי הליווי והפיקוח הנדרשים לצורך בניית תוכנית בטיחות מזון ייעודית לעסק.
תוכנית הבטיחות תתייחס לתדירות הבקרות התברואיות הנדרשות בעסק, היקף וכמות דגימות המזון והמשטחים הנדרשים לבדיקה מידי תקופה כפי שתקבע חברתנו
ומערך הדרכות לעובדי העסק לצורך הטמעת נהלי עבודה והתנהלות תקינה שלהם כך שהמזון שיוגש/ יימכר ללקוחות העסק יהיה בטוח במידה רבה מחיידקים.
בסיום האפיון יוגש לבעל העסק "אוגדן כללים" לתהליכי ונהלי עבודה המותאמים לעסק ולפעילות המתקיימת בו.
תחומים נוספים
BIO TASTE מעניקה מגוון רחב של שירותים בתחום רישוי העסקים ובטיחות המזון.
במשרדנו מועסק צוות מיומן של טכנולוגי מזון, תברואנים, שרטטים ואדריכלים בעלי ידע וניסיון רב שנים בתחום תברואת המזון, רישוי עסקים והאדריכלות רישוי המאפשרים לתת ללקוחותינו מענה מקצועי ואיכותי וזאת תוך ראיה כוללת של מורכבות תהליך הקמת עסק ותהליך הוצאת הרישיון.
השירות המקיף כולל ליווי בעל העסק משלב תהליך תכנון העסק ע"פ מהותו וייעודו בכפוף לדרישות משרד הבריאות והרשויות המקומיות ועד ליישום והתאמת העסק לתוכניות המאושרות כאשר בסוף התהליך ופתיחת העסק ילווה משרדנו את בעלי העסק דרך שלבי תהליך הרישוי
לקוחות ממליצים
קפה אלברט ברסרי- קניון רמת אביב
ברצוני להביע את תודתי האישית והערכתי עבור הטיפול המקצועי והמסור של יעל סגל וצוות ביו טייסט שעשו ככל יכולתם על מנת לדאוג לשביעות רצוננו וכל זאת בסבלנות רבה והתייחסות אנושית.
כן ירבו כמוכם.
דיזיפרישדון/ קפה ג'אבה/ החוג הצפוני
אין תחרות. בכלל.
13 שנה בתחום המזון והמשקאות עם למעלה מ- 10 עסקים שונים שהפעלנו לאורך השנים בעיר תל אביב. עבדתי עם לא מעט אדריכלי רישוי והמסקנה הברורה- אי שם למעלה.
צוות המשרד רחב וזמין תמיד והעבודה מולם מקצועית, מסודרת ויסודית. מילה היא מילה והזמנים כמעט קדושים, אין הפתעות בלתי צפויות (לרעה, לטובה דווקא יש) ויעל מספקת פעם אחר פעם תוצאות נדירות מול משרד הבריאות ויתר גורמי הרישוי.
בקיצור, מבחינתי מספר 1 ב-ע-נ-ק.