שימוש חורג
כל עסק הנדרש להכנת תוכניות לשימוש חורג ( כגון: מסעדות, בתי אוכל למיניהם, גני ילדים, מוסדות וכו') מוזמן להיעזר בשירותי התכנון והאדריכלות של חברתנו.
תהליך קבלת היתרים לשימוש חורג הינו תהליך ארוך הדורש הכנה והגשת מסמכים רבים ומשרדנו בעל הניסיון והידע לטפל ביעילות ובמהירות בכל שלבי תהליך הוצאת ההיתרים הנדרשים לשימוש החורג החל משלב פתיחת הבקשה לתיק המידע ועד קבלת האישורים להיתרים.
והגשת
מסמכים
לתיק המידע
גרמושקא
להיתר
לשימוש חורג
במדיה
וועדה
מקדמית
לשימוש חורג
תחומים נוספים
BIO TASTE מעניקה מגוון רחב של שירותים בתחום רישוי העסקים ובטיחות המזון.
במשרדנו מועסק צוות מיומן של טכנולוגי מזון, תברואנים, שרטטים ואדריכלים בעלי ידע וניסיון רב שנים בתחום תברואת המזון, רישוי עסקים והאדריכלות רישוי המאפשרים לתת ללקוחותינו מענה מקצועי ואיכותי וזאת תוך ראיה כוללת של מורכבות תהליך הקמת עסק ותהליך הוצאת הרישיון.
השירות המקיף כולל ליווי בעל העסק משלב תהליך תכנון העסק ע"פ מהותו וייעודו בכפוף לדרישות משרד הבריאות והרשויות המקומיות ועד ליישום והתאמת העסק לתוכניות המאושרות כאשר בסוף התהליך ופתיחת העסק ילווה משרדנו את בעלי העסק דרך שלבי תהליך הרישוי
לקוחות ממליצים
קפה אלברט ברסרי- קניון רמת אביב
ברצוני להביע את תודתי האישית והערכתי עבור הטיפול המקצועי והמסור של יעל סגל וצוות ביו טייסט שעשו ככל יכולתם על מנת לדאוג לשביעות רצוננו וכל זאת בסבלנות רבה והתייחסות אנושית.
כן ירבו כמוכם.
דיזיפרישדון/ קפה ג'אבה/ החוג הצפוני
אין תחרות. בכלל.
13 שנה בתחום המזון והמשקאות עם למעלה מ- 10 עסקים שונים שהפעלנו לאורך השנים בעיר תל אביב. עבדתי עם לא מעט אדריכלי רישוי והמסקנה הברורה- אי שם למעלה.
צוות המשרד רחב וזמין תמיד והעבודה מולם מקצועית, מסודרת ויסודית. מילה היא מילה והזמנים כמעט קדושים, אין הפתעות בלתי צפויות (לרעה, לטובה דווקא יש) ויעל מספקת פעם אחר פעם תוצאות נדירות מול משרד הבריאות ויתר גורמי הרישוי.
בקיצור, מבחינתי מספר 1 ב-ע-נ-ק.