דגימות מזון ומשטחים

דגימות מזון ומשטחים

(דגימות מזון/ משטחי ידיים/ משטחי עבודה/ בדיקות)

בין מגוון שירותי חברתנו ניתן בנוסף למצוא שירותי נטילת דגימות ממזונות רגישים ומשטחים למעבדה מוסמכת.

דגימות המזון והמשטחים מועברים למעבדות מוסמכות המוכרות ומאושרות ע"י משרד הבריאות לצורך ביצוע בדיקות מיקרוביולוגיות ע"פ תקן.

אנו מקפידים הקפדה יתרה לתקינות תהליך הדיגום בכדי לקבל תוצאות מדויקות המשקפות את איכות המזון ותהליכי הטיפול בו ובדיקת הרמה הסניטרית של העסק.

את ממצאי הדיגום מקבל הלקוח בדוח מפורט שאליו מצורף דף הסברים וניתוח תוצאות הדיגום לצורך למידה, שיפור ובחינת נקודות הכשל שבגינם נמצאו החריגות.

במידה ומתקבלות תוצאות חריגות תבצע חברתנו תהליך הנקרא "HAACP"  לאיתור נקודת הכשל שבעקבותיהן התקבלו התוצאות חריגות.

עיקרון תהליך ה- HAACP הוא בדיקת ובחינת תהליכי העבודה וביצוע נהלי עבודה בעסק החל משלב קבלת חומרי הגלם ועד הגשת המזון ללקוח וזאת בכדי לאתר

את נקודות הכשל לאורך תהליכים אלו העלולות לגרום להימצאות/ התרבות/ התפתחות חיידקים מחוללי המחלות במזון.

נטילת
דגימות
מזון/ משטחים
העברת
הדגימות
למעבדה
מוסמכת לבדיקה
העברת
תוצאות
לבעל
העסק
ליווי
פעולות
מתקנות
עקב תוצאות חריגות
דיגום
חוזר
ועדכון תוצאות

BIO TASTE מעניקה מגוון רחב של שירותים בתחום רישוי העסקים ובטיחות המזון.

במשרדנו מועסק צוות מיומן של טכנולוגי מזון, תברואנים, שרטטים ואדריכלים בעלי ידע וניסיון רב שנים בתחום תברואת המזון, רישוי עסקים והאדריכלות רישוי המאפשרים לתת ללקוחותינו מענה מקצועי ואיכותי וזאת תוך ראיה כוללת של מורכבות תהליך הקמת עסק ותהליך הוצאת הרישיון.

השירות המקיף כולל ליווי בעל העסק משלב תהליך תכנון העסק ע"פ מהותו וייעודו בכפוף לדרישות משרד הבריאות והרשויות המקומיות ועד ליישום והתאמת העסק לתוכניות המאושרות כאשר בסוף התהליך ופתיחת העסק ילווה משרדנו את בעלי העסק דרך שלבי תהליך הרישוי

קרא עוד
קיימים משנת 2006
הכרות עם משרד הבריאות ומחלקות רישוי עסקים
מעל
2610
הכנה והגשת תוכניות לרישיון עסק
מעל
38000
בקרות תברואה בעסקי מזון ומפעלים
מעל
3500
אישורי משרד הבריאות לעסקי מזון
מעל
2000
ביקורות הכנה לפני ביקורת משרד הבריאות
מעל
3200
תכנון מטבחים לעסקי מזון ומוסדות

לקוחות ממליצים

קפה אלברט ברסרי- קניון רמת אביב

ברצוני להביע את תודתי האישית והערכתי עבור הטיפול המקצועי והמסור של יעל סגל וצוות ביו טייסט שעשו ככל יכולתם על מנת לדאוג לשביעות רצוננו וכל זאת בסבלנות רבה והתייחסות אנושית.
כן ירבו כמוכם.

עובדיה ראובן- בעלים

דיזיפרישדון/ קפה ג'אבה/ החוג הצפוני

אין תחרות. בכלל.
13 שנה בתחום המזון והמשקאות עם למעלה מ- 10 עסקים שונים שהפעלנו לאורך השנים בעיר תל אביב. עבדתי עם לא מעט אדריכלי רישוי והמסקנה הברורה- אי שם למעלה.
צוות המשרד רחב וזמין תמיד והעבודה מולם מקצועית, מסודרת ויסודית. מילה היא מילה והזמנים כמעט קדושים, אין הפתעות בלתי צפויות (לרעה, לטובה דווקא יש) ויעל מספקת פעם אחר פעם תוצאות נדירות מול משרד הבריאות ויתר גורמי הרישוי.
בקיצור, מבחינתי מספר 1 ב-ע-נ-ק.

יואב קלו- בעלים